Menu

Гідроцикл Spark

УНІКАЛЬНА МОЖЛИВІСТЬ ДЛЯ РОЗВАГ

Spark — Pineapple / Candy Blue
Spark — Vanilla / Blueberry
Spark — Licorice / Mango

 

Гідроцикл Spark  2UP 90 hp —  8 550EUR* 9 050 EUR*

 Гідроцикл Spark 3UP 90 hp — 9 350EUR* 9 850 EUR*

[av_button label=’Замовити’ link=’manually,http://brp.in.ua/zayavka-na-pridbannya-gidrociklu/’ link_target=» size=’small’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue812′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-46xqdp’]

КОНСТРУКТИВНІ ОСОБЛИВОСТІ

  • Кількість місць: 2 або 3
  • ”Рівень потужності: 2 варіанти двигунів на вибір: ✔ АБО ✔✔”
  • Корпус: SPARK — легковагий та зручний у поводженні
  • Система інтелектуального керування гальмами та реверсом (iBR) і розширений комплект приладдя для додаткового комфорту (за додатковим замовленням)
  • Система інтелектуального керування дроселем (iTC) у поєднанні з системою рульового керування з відпущеним дроселем (O.T.A.S.)
  • Замкнена система охолодження (CLCS)
  • Легковагий високоміцний матеріал Polytec
  • Рукоятки керма з упором для руки

Кількість місць                                         2-місний                             3-місний

Вантажність                                                160 кг                                        205 кг

ДВИГУН

Тип:                     Rotax 900 ACE  , Rotax 900 HO ACE                      Rotax 900 HO ACE™

Система реверсу:

2-місний  — Комплект ручного реверсу (за додатковим замовленням)

— Електронна система iBR®* (за додатковим замовленням) або комплект                                                                           ручного реверсу (за додатковим замовленням)

3-місний    — Електронна система iBR®* (за додатковим замовленням) або комплект                                                                           ручного реверсу (за додатковим замовленням)
Тип палива:                                              АІ-95                                                   АІ-95

Система впуску:                               Без наддуву                                      Без наддуву

РОЗМІРИ

Ємність паливного бака:                 30 л                                                    30 л

Довжина:                                                 279 см                                              305 см

Ширина:                                                  118 см                                               118 см

Вага (суха):                                              184 кг**                                           191 кг

** Ємність для зберігання:

Бардачок                                               1.6 л                                               28 л

Комплект носового багажного відсіку (опційно)  

1.6 л                                                 28 л

*Електронне керування гальмами, нейтральною передачею та реверсом,

** +9 кг з системою iBR® і розширеним комплектом приладдя для додаткового комфорту

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Екзоскелетна архітектура (Exoskel) — ця мінімалістична архітектура дозволяє розмістити в передній частині лише найважливіші структурні елементи. Завдяки цьому досягається зниження ваги в поєднанні з міцною конструкцією та ультрасучасним дизайном, які й визначають унікальний зовнішній вигляд і безпрецедентні характеристики маневреності гідроциклів Sea-Doo® SPARK®.

Матеріал Polytec™ — є ударостійким композитним матеріалом низької щільності, що піддається переробленню і складається з поліпропілену, армованого безперервним скловолокном. Розроблений як матеріал для виготовлення корпусів і палуб, який забезпечує збереження структурної цілісності гідроциклів під навантаженням й у тяжких умовах експлуатації, а також дозволяє отримати легкі й водночас міцні опірні деталі конструкції судна.

iTC™ —  (система інтелектуального керування дроселем ) — система дистанційного (бездротового) електронного керування дроселем) управління дросельною заслінкою, що забезпечує оптимізацію газорозподілу двигуна. Більш точне і приємисте управління дроселем забезпечує поліпшення калібрування двигуна й оптимізацію витрачання палива. До того ж, ця система надає можливість застосування різних режимів їзди, як-от, спортивного режиму, що передбачений на моделях із двигунами Rotax® 900 HO ACE™, й активується простим натисканням і утриманням кнопки під приладовою панеллю протягом 3 секунд.

Система шумозниження D-Sea-BeI — комбінована система, що складається з низки резонаторів і вібропоглинаючих компонентів, завдяки чому гідроцикли SeaDoo® є одними з найтихіших на воді.

Замкнена система охолодження — застосовує охолоджувальну рідину для підтримання ідеальної температури роботи двигуна подібно до радіатора в автомобілі. До того ж, захищає двигун від корозії внаслідок потрапляння солоної води та сміття.

Інтерактивний багатофункціональний — індикатори прогулянкового й спортивного режимів (моделі цифровий інформаційний центр моделі з двигунами HO), покажчик рівня палива, тахометр, (приладова панель) спідометр, лічильник мотогодин.

Імпелер із неіржавкої сталі — має конструкцію, яка забезпечує покращення характеристик прискорення, підвищення максимальної швидкості обертання і зменшення кавітації.

Рукоятки керма з упором для руки

Спонсони

Підніжка з протиковзним покриттям

Наколінники

Буксирний гак

Задні поручні

Ремені сидіння

Одна зливна пробка

Промивальний комплект

Шнур аварійної зупинки з поплавцем

Посібник для водія, навчальне відео та буклет

ОПЦІЇ ЗАВОДСЬКОЇ УСТАНОВКИ 

Пасажиромісткість — два варіанти: 2- або 3-місний (для тих, кому потрібно більше простору і можливостей для занять водними видами спорту). Вузьке сидіння, розраховане на 2 або 3 осіб, дозволяє водіям насолоджуватися більшою мобільністю та свободою рухів за кермом гідроцикла.

Двигун — два варіанти: Rotax® 900 ACE™ (лише на 2-місних моделях) або Rotax® 900 HO ACE™. Цей чотиритактний трициліндровий з лінійним розташуванням циліндрів і чотирма клапанами на циліндр двигун із робочим об’ємом 899 куб. см є найкомпактнішим і найлегшим двигуном на ринку. Створений із застосуванням визнаної технології поліпшеної ефективності спалювання палива, він робить описувані гідроцикли також найекономічнішими в галузі,¹ при цьому зберігаючи прекрасні показники питомої потужності на одиницю маси.

Система iBR® (система Як першу і єдину в галузі повноцінну водну гальмівну інтелектуального керування систему для гідроциклів, її, починаючи з 2009 року, визнано гальмами та реверсом) і розширений Службою берегової охорони США технологією, що сприяє комплект приладдя для додаткового  підвищенню безпеки ходіння на маломірних суднах комфорту Інтуїтивна система iBR® дозволяє скоротити гальмівний шлях, забезпечуючи впевненість і спокій на воді. І все це – простим натисканням на важіль. А завдяки електронному управлінню реверсом, досягається рівень маневреності, що суттєво спрощує причалювання. Крім того, Ви отримаєте підніжку для підйому на борт, комплект переднього (носового) багажного відсіку, а також протиугінну систему D.E.S.S.™ з РЧ ключем (радіочастотна ідентифікація).

Варіанти забарвлення «Ваніль»/»Чорниця» (Vanilla/Blueberry), «Локриця»/»Манго» (Licorice/Mango), «Ананас»/»Карамельно-блакитний» (Pineapple / Candy Blue)

Оплата в ГРН. по комерц .курсу банків

Гарантія 2 роки 

[av_social_share title=’Поділитися’ style=» buttons=» av_uid=’av-24c4a5′]