Menu

Квадроцикли та мотовсюдиходи в кредит

Квадроцикли та мотовсюдиходи, сьогодні завойовують все більше популярність в світі. Саме ці транспортні засоби об’єднали в своїй конструкції чудові характеристики мотоцикла, позашляховика і трактора. Зараз вони є найкращою технікою для будь-якого бездоріжжя. Бруд, пісок, приємна місцевість, болотиста зона — непереборні території ні для джипа, ні для самого досконалого мотоцикла, не кажучи про іншу техніку, але для квадроцикла — звичайна «середовище проживання». І цей фактор теж значною мірою вплинув на затребуваність даного транспорту.

Гідроцикли в кредит

Потужні, прості в управлінні і комфортні — такими словами можна охарактеризувати моделі гідроциклів BRP, які чудово підійдуть для активного літнього відпочинку, прогулянок і занять спортом. При їх виготовленні виробниками використовуються сучасні якісні матеріали та високотехнологічні агрегати.
Вибираючи водний мотоцикл, потрібно, в першу чергу, спиратися на мету його використання: чи буде це спортивний гідроцикл для фрістайлу та професійного навчання трюкам на воді або машина для розважальних прогулянок всією сім’єю.

Якщо для Вас немає нічого важливішого, ніж активний відпочинок, адреналін в крові і яскраві враження, але не вистачає коштів тоді для вас є унікальна пропозиція від «ОТП банку» вигідний кредит на техніку вашої мрії, не відкладаючи її реалізацію в довгий ящик!

В «ОТП банку» відкрилася нова програма з кредитування нестандартних продуктів, якими багато банків в Україні вважають нашу техніку, (стандартними для них є іпотека або кредитування авто або сільгосптехніки).

Хочете купити квадроцикл в кредит, але не знаєте до кого звернутись? Або збираєтесь купити гідроцикл, але не впевнені з рішенням? Ми із задоволенням допоможемо!

Техніка BRP знаменита серед професійних спортсменів, а також для активного відпочинку, але зараз з’явилася унікальна можливість почати власний бізнес або відкрити прокатний центр завдяки «ОТП Банк»

Програма кредитування покупки самохідної техніки за вигідними умовами: БЕЗ ЗАСТАВИ / АВАНСУ / ОБОВ’ЯЗКОВОГО СТРАХУВАННЯ!

— механізм угоди: Видача готівки до угоди купівлі-продажу або протягом 30 днів з моменту угоди,

— термін кредитування: 12-60 міс.

-Сума кредиту, грн.: 50 000 -500 000* -Для власників платіжної картки ОТП Банку — до 750 000,

-Процентна ставка річних 0.01%

-щомісячна комісія 1.7%

-разова комісія 1.7%

-Дострокове погашення,без додаткових комісій

КУПУЙТЕ ТОВАРИ В КРЕДИТ ТАМ, ДЕ ВАМ ЗРУЧНО!